Känner mig effektiv :)

+ 5 grader visade tempmätaren och nog känns det. Var ljuvligt att gå utanför dörren utan massvis med lager utav kläder efter att det varit ganska kallt ett tag.  Skulle ut på ärende på förmiddagen men blev inte helt som det var tänkt. Banken som jag hade tänkt gått till och växla in alla småpengar till Linnéas sparkonto var stängt visade det sig på plats. Får tömma glas skålen nu vid nyår och påbörja nytt sparande ifrån 1januari.  Så tog en vända förbi Lindex och handlade lite kläder som Linnea behövde istället. Råka följa med någon body åt bebisen när det ändå var 3 för 2. Det känns ju lite mer verkligt när vi ser att den mådde bra.

Hade behövt rensat ut Linneas garderob och sett vad det är hon behöver nytt och vad jag kan sälja bort. Finns alldeles för mycket som är för smått. Roligt att sälja lite så man kan ta de pengarna som bidrag till de nya. Borde spara till den som kommer men känner jag mig själv rätt så vill jag nog köpa nya kläder till den med även fast jag skulle spara 🙈. Får plocka ut favoriterna och spara istället. Oekonomiska jag :(

Hade tänkt letat på alla vinteroveraller och vintersaker vi sparat ifrån henne ifall vi skulle få ett vinterbarn igen och sälja. Även lägga de pengarna på nya kläder.  Då nästa bebis inte kommer ha de storlekarna till vintern iallafall. Men då hittade jag inte kartongen i förrådet såklart.  

Tradera here i come ;)